Bölgesel Amatör Lig'in 6. haftasında Perşembespor, deplasmanda Çankırı Sarayspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda iki takımın da fileleri havalandıramadığı mücadele, ikinci yarıda yaşanan olaylarla birlikte daha da heyecanlı bir hal aldı.
İlk yarıda gol sesinin çıkmadığı maçın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, Onur Akdoğan'ın penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte Perşembespor, geriye düşmüş oldu.
Perşembespor, ikinci yarıda öne geçme çabalarına rağmen skor avantajını elde edemedi ve maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.
Bu sonuçla Perşembespor, deplasmanda aldığı mağlubiyetle birlikte ligdeki konumunu güncelledi. Takım, önümüzdeki haftalarda toparlanarak daha iyi bir performans sergileme hedefiyle çalışmalarına devam edecek.