- G:

Fotoğrafçılar da Teknolojiye Direniyor

Teknoloji, her sektörü olduğu gibi fotoğrafçılık sektörümü de etkiledi. Stüdyoda çekimin haricinde vesikalık çektiren bile azaldı. AS Fotoğrafçılık sahibi Alparslan Kontaş, geçmiş yıllara göre fotoğrafçılara ilginin azaldığını belirtti.

Nergis KOBAK
Nergis KOBAK Tüm Haberleri

Bir zamanların en gözde mesleklerinden biri olan fotoğrafçılık, günümüzde teknolojiye karşı direniyor. Vesikalık dışında baskı yaptıranların sayısı bir elin beş parmağını geçmezken, sadece düğün, nişan gibi dış çekimlerde fotoğrafçılara başvurulur oldu.

20 Kas 2023 - 10:40 Ordu- Yaşam

Muhabir  Nergis Kobak


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ordu Hayat Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Hayat hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ordu Hayat editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ordu Hayat değil haberi geçen ajanstır.